Program for Prestegårdskvelden våren 2021

 

Onsdag 27.januar: Kari Middelthon:

Askim gummivarefabrikk 

A V L Y S T

 

Onsdag 10.februar:

Live Tronstad: Cairo og Midtøsten

A V L Y S T

 

Onsdag 24.februar: Kjersti Løken Stavrum: Ytringsfrihet

 A V L Y S T

 

Onsdag 10.mars: Kenneth Juel Stavik: "FA på sporet" - Frelsesarmeens ettersøkingskontor

Prestegårdsskveldene kan omsider komme i gang igjen etter flere avlysninger på grunn av Covid 19. Onsdag 10.mars kl. 19.00 kommer Kenneth Juel Stavik og forteller om Frelsesarmeens (FA) ettersøkingskontors arbeid. Det ble startet for 125 år siden og har siden starten funnet over 58 500 savnede personer. Kontoret i Oslo samarbeider med lignende FA kontorer over hele verden. Nå går det meste av arbeidet digitalt, mens en tidligere fikk mer hjelp fra offentlige kontorer og registre. Hovedoppgaven er å finne savnede personer i inn- og utland. Mange henvendelser kommer fra adoptivbarn som i voksen alder ønsker å finne sin biologiske familie. Noen søker også familiemedlemmer som de ikke får kontakt med. Andre igjen ønsker å gjenopprette tidligere vennskap eller kontakter. Kenneth Juel Stavik som høsten 2020 ble leder for ettersøkingskontoret i Oslo, er født og oppvokst i Askim. Han er fjerde generasjons Frelsesarmeen. Han har en bachelorgrad i estetiske studier med hovedvekt på media og litteratur. I tillegg har han erfaring fra en rekke forskjellige jobber, både i studietiden og senere, - kinomaskinist, nattevakt på hotellet, ungdomsarbeider i Askim Menighet, dirigent i "Svaret" og lærervikar i Marker og Askim. I 2018 ble han journalist i Krigsropet og i fjor høst altså "Frelsesarmeens Tore på sporet". Det blir smittevern med faste plasser og oppfølging av alle regler. Det jobbes med å få en hornkvintett fra Frelsesarmeen til å delta.

Onsdag 24.mars: Nina og Ulf Thorhaug: Snart er det sommer

 

Onsdag 14.april: Gisle Henden/Birgit Westgård: Zodiaken og de 12 stjernetegn. Ernæring og helse via astrologi

Dr. Gisle Henden grunnla Astrologiskolen HERKULES  i 2002 og har praksis som astrolog fra 1988. Satt ni år i styret for Norsk Astrologisk Forening. Hadde ansvaret for astrologiundervisningen ved Folkeuniversitetet i syv år. Hovedfag i filosofi fra UIO med oppgave om Platon. Skrev doktorgrad om rasjonalitet og intuisjon hos norske toppledere. Har skrevet flere lærebøker om ulike astrologiske temaer og teknikker. Organisert og deltatt på ekspedisjoner i blant annet Himalaya, Pamir og Karakoram.

www.astrologi.no

Birgit Westgård:  Utdannet ved Astrologiskolen HERKULES i eksoterisk og esoterisk astrologi m/eksamen etter 3-års studier i 2008. Videreutdanner seg via  "Profesjonsstudiet i Esoterisk astrologi del II" i Oslo høst/vinter 2020 - vår 2021. Har jobbet i reiselivet i 32 år, er grunnlegger, leder og sanger i Vokalensemblet Aquarius i Askim siden oppstarten i 2006. 

 

Onsdag 28.april: Personvern: Bjørn-Erik Thon

 

Onsdag 5.juni: Sommerfest 

 

Dørene åpnes kl. 18.30. Programmet starter kl. 19.00.